Ostin tässä taannoin The Sims Medieval -pelin. Löysin pelin alennuksesta "kaksi PC-peliä kympillä". Toisena pelinä ostin Prince of Persia -pelin, mutta ei siitä sen enempää. :) Peli on englanninkielinen.

The Sims Medievalhan on The Sims 3 aikoihin ilmestynyt itsenäinen peli, kuten kakkosellakin oli Elämäntarinat ym. Medieval sijoittuu nimensä mukaisesti keskiaikaiseen maailmaan, jossa päätehtävänä on luoda valtakuntaa "sankari"-hahmoilla. Sankareiden tehtävänä on suorittaa erilaisia haasteita tai miksi niitä nyt haluaakaan kutsua ja näillä haasteilla saadaan kehitettyä valtakuntaa.

Omasta mielestäni peli on ihan mukava. Ensinnäkin olen muutenkin kiinnostunut keskiajasta ja pelin maisemat, puvut ja muut ovat hienosti toteutettuja. Toiseksi oli mielenkiintoista kokeilla simssin pelaamista tehtäväpohjaisena. Tehtäväpelit ovat muutenkin mielenkiintoisia. :D

Huonoa tässä pelissä oli se, että sain ensimmäisen valtakuntani pelattua liian nopeasti läpi. :/ Peliä voi jatkaa vielä ns. vapaassa pelitilassa, mutta minusta juuri se tehtävien suorittaminen on hauskaa. Onneksi valtakuntia voi luoda niin paljon kuin haluaa. :D Valtakunnissa tosin on paljon samoja tehtäviä, mutta tehtävien toteuttamistavasta saa päättää itse ja vaihdella valtakunnan/mielialan/mieltymyksen mukaan.

Peliä voisin suositella lähes kaikille, jotka pelaavat "tavallisia" sims-pelejä, mutta haluavat kokeilla jotain uutta, ovat kiinnostuneita keskiaikaisista maisemista tai muuten vain pitävät tehtäväpeleistä.

 

Terveisin Sinsaukko